Global Learning

Școala de limbi europene
Lecție gratuită
0.00 0 Recenzii
Condiții generale de formare
  • Numărul de persoane din grup 3-10
  • Recuperarea orelor absente Nu
  • Certificat Da
  • Club de conversație Da
  • Numărul de ore 1 pe săptămână
  • Ore cu profesor nativ Nu
Filiale Global Learning
Despre școală Global Learning

Acum poti apela cu foarte mare usurinta la cursuri de engleză și germană pentru copii, elevi și adulți.

Programul „Educația – Pașaportul pentru o viață mai bună” își propune să sprijine copiii, elevii și adulții care doresc inițierea în limbile engleză și germană.

Limba și cultura unui popor au o importanță specială în înțelegerea modului său de viață, în facilitarea comunicării între persoane, în stabilirea de contacte și prietenii peste granițe, în lucrul eficient cu aceștia.

Astfel, în cadrul acestui program, învățarea limbilor străine se va realiza în același timp cu asimilarea particularităților de cultură.

Pentru copii, poveștile, cântecele, teatrul și filmul vor servi drept bază pentru studiu serios.

In contextul cursurilor de limba germană, care este considerata de mulți o limbă dificilă și pretențioasă, se va urmări o împrietenire cu aceasta prin diverse moduri atractive de lucru. Literatura pentru copii le va îmbogăți acestora cultura, lecțiile fiind realizate într-o atmosferă prietenoasă și interactivă.

!!! Va doriti pentru copilul dumneavoastra un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata?

!!! Va place sa va vedeti copilul, realizand din propria lui dorinta lucrari de trei – patru pagini, cartonase, liste de cuvinte si desene pentru ora urmatoare in conditiile in care profesorul i-a dat ca tema sa alcatuiasca numai 10-15 propozitii?

!!! Va doriti sa il vedeti fericit ca are o carte noua scrisa in germana sau engleza si ca participa la un club de lectura unde, alaturi de alti copii, poate citi, comenta si juca roluri din cartea lui?

Daca raspunsul dumneavoastra la intrebarile de mai sus este DA, va asteptam impreuna cu fiul sau fiica dumneavoastra sa parcurgem impreuna cu bucurie acest drum al invatarii si al dezvoltarii personale. Fiecare participant va beneficia de o abordare adaptată cerințelor și particularităților sale.

Cursuri (lectii) de Germana si Engleza pentru adulti

Se pot forma grupe separate în funcție de domeniul în care se dorește sa se lucreze, de exemplu economic sau medical (pentru studenții, absolvenții și angajații care își doresc inițierea și aprofundarea limbii engleze sau germane pentru studii, specializări sau munca în instituțiile din spațiul de limbă germana și engleza.)

Site-ul oficial al școlii

Lecție gratuită
  • Faceți testul gratuit și determinați-vă nivelul
  • Faceți cunoștință cu profesorii într-o clasă completă
  • Deja 0 persoane s-au înscris la o oră gratuită cu ajutorul catalogului GuideLang.ro
  • 1 vizualizări a paginii școlii „Global Learning” astăzi